Sæson 11 - 2018

__________________________________________________________________________________________

Første kamp i sæsonen

1. April 2018 - kl.20.45 - Valby drætspark - Los Gigantos vs. Haven Boldklub

Første kamp i sæsonen skulle stå på Valby Idrætspark hvor de forårskåde Giganter tog i mod Haven Boldklub. En kamp hvor udeholdet på forhånd var favoritter dømt ud fra sidste sæsons to interne kampe. Los Gigantos’ holdopstilling bestod af Bølle på mål, Søren og Jeppe i forsvaret, Rasser og Thomse på den centrale midt, Sponne og Niko på kanterne mens Mücke og Strass startede på bænken. Los Gigantos havde haft en fremragende sæsonoptakt med en masse indendørstræning og en storsejr i den enlige træningskamp, så forventningerne var tårnhøje på trods af rollen som underdogs.

Kampen blev fløjtet i gang og Haven lagde hårdt for land med et tungt pres mod Giganternes mål. Kun knaldgode enkeltmandspræstationer og et nyt forsvarssystem forhindrede udeholdet i at komme foran tidligt i kampen. Los Gigantos lagde for land med en solid defensiv, men opstillingsmulighederne manglede, hvilket resulterede i, at Giganterne aldrig rigtig fik presset Haven tilbage på banen. Efter godt et kvarters spil kunne Los G ikke modstå presset længere, og grundet miskommunikation mellem forsvar og kant, bragte Haven sig let foran med 1-0. Denne føring skulle dog ikke holde længe, da Thomse sender en sukkerbold afsted til Rasser, som med nød og næppe kom før modstanderes målmand og får prikket bolden i nettet til 1-1. Ekstase på tilskuerpladserne! Denne stilling holdt til pausen.

I 2. halvleg er der ikke så meget at berette om – udover mål selvfølgelig. For som så ofte før, kunne Giganterne ikke holde modstanderen fra at score. Tidligt kommer Haven foran på flot opspil og det er for de fleste Giganter svært at finde en grimasse der kan passe, da de ikke havde væltet sig i chancer. Det ændrer sig dog, da Rasser bliver spillet fri i dybden og er ved at nå bolden før målmanden. Sidstnævnte vil dog ikke risikere det samme som ved målet i 1. halvleg, og han valgte derfor at tage bolden op i hænderne udenfor feltet – frispark til Los Gigantos. Og hvem bedre til at sparke et frispark fra højre side tæt under mål, end Rasser? Iskoldt omsætter han frisparket til mål og dermed stillingen 2-2.

Haven får dog senere scoret 2 mål mere, hvilket fører os frem til slutresultatet på 2-4.

Der skal fra min side lyde stor ros til klubbens nye defensive koordinator, som i den grad har fået fundet et forsvarssystem som matcher Giganternes niveau. Bravo!

Los Gigantos tabte i dag til et bedre mandskab og kan gå hjem med god samvittighed på trods af nederlaget.

Jeppe

Første sejr !!!

1. April 2018 - kl.17.15 - Valby drætspark - Los Gigantos vs. Hafnia Sports Club

Med de forløsende ord ”Kamp i dag” fra Sergent-Lamse, indledes optakten til sæsonens første sejr. Det er et tydeligt tændt Los G-mandskab der kvart over fyraften, står klar på grønsværen efter en intens opvarmning.

Kampen fløjtes i gang, og duften af 3 point spreder sig over Valby-omegn. Bølle, Lamse, Strass, Sponne, Mugge, , Højlyng, Søren T og Niko hører fløjtet – Thomse kommer halsende 10 minutter inde kampen. Thomse har et job der skal passes, sådan er fodbold, sådan er livet, sådan er det.

Bølle er trukket i handskerne. Dette gør forsvaret trykke. Søren og Jeppe ser stærke ud med Bølle bag sig, men Jeppe ved godt, at han i dag vil se, hvad der sker oppe på den anden side af midterlinjen. Det ved Søren ikke.

Spændingen af stor. Den står 0 – 0. Sådan starter alle kampe. Strass modtager en dyb aflevering – noget at løbe på, noget at løbe efter. Strass dribler ind i målmanden, men ind i målmanden på den særlige måde, hvor målmanden ikke får bolden i hænderne. Jeppe ser hvad der sker oppe foran, opsnapper bolden, skyder hårdt, mere præcist end normalt. Den er flot skudt, og det ser Hafnia-forsvaret! En markspiller stikker lappen ud – HÅND PÅ BOLD – straffe og gult kort. Gult kort!? Det er 7-mands bold – en hel kamp med 6 spillere er hårdt – det forstår dommeren godt. De slipper med 5 minutter, sådan er det.

Der kigges rundt, hvem tager sparket? Niko går mod pletten. Køligt, afbalanceret og hårdt beskriver sparket der går i netmaskerne – uden chance for keeper.

1-0, duften af 3 point er intens. Den skærer i næsen!

Bolden er rund, banen er firkantet, sådan er livet, sådan er fodbold, sådan er det. En fejlfri optræden fra Jens og Søren T får en lille ridse i lakken, da et udspark til Søren T omdannes til en Hafnia-omstilling.

Den står 1-1, duften af 3 point damper af på en vindblæst kunstgræsbane.

Chancerne er store nu – begge hold vil score igen. Jeppe afslutter et lækkert opspil af Thomse med en afslutning. En meget lang afslutning. Keeper skal langt for at hente den – meget lidt præcist, men hårdt! Han vil frem og klare ærterne, Jeppe. Det er flot – lange løb og lange afslutninger!

Sponne har mod på mål – Bølle med uspark, Sponne omdanner udsparket til friløber. Flot af begge! Ikke mål her, vi venter.

Thomse kan og vil score. Opsnapper løs bold, i duel med Keeper, bolden forbi Keeper og forbi mål. ”Godt forsøgt, godt set”, råber bænken!

1-1, det dufter af 1 point – begge hold kan dufte det.

Der er ikke meget tid nu. 2 minutter? 20 sekunder? Der kigges intens på dommerens ur. Hafnia angriber, Los G-forsvaret er parat, Bølle er klar, Niko erobrer bolden. Sidste chance for omstilling, og Lamse ved det – kan rammer og tøj holde? Lamse løber lige så hurtigt mod mål, Lamse modtager bolden i dybden fra Niko. Det er 2 Giganter mod 1 Hafnia-forsvar og 1 Hafnia-Keeper. Lamse har mulighed for at afslutte selv, for det er en stor chance, men træffer det uselviske valg og aflevere bolden på tværs til Niko. Niko Hamrer den i nettet. Duften af 3 point er tilbage, dommeren fløjter af, euforien breder sig.

Los Gigantos tager på forårstur med første sejr, og med placering over nedrykningsstregen. Godt spillet drenge !

Niko

Toiletbesøg blev dyrt for Giganterne

1. Maj 2018 - kl.12.20 -  Kløvermarken - FC Boldklub vs. Los Gigantos

Forår og Los Gigantos er normalt en stærk kombination. Mens bøgen springer ud, og rusten bankes af grilristene, plejer Giganterne at hente det ene point hjem efter det andet.

Men sådan er det ikke i år. Og sådan var det heller ikke søndag den 6. maj, hvor Los Gigantos gæstede FC Boldklub, på Kløvermarkens gumminoprede kunstgræsbaner.

Det var ellers et stærkt hold, der var udtaget. Søren Truelsen tog plads mellem stængerne, Nielsen og Rasser i forsvaret, og Thomse, Arnt, Sponholtz og Strass på midten. Angreb var der – til trods for sportschefens opfordring om en taktikændring – ikke noget af. Og på bænken tog Morten D Ahlin, Mucke og Bølle plads.

Giganterne havde forud for kampen besluttet sig for at lægge ud med et massivt fuldbanepres. Vi ville vise både os selv og modstanderne, at søndag var dagen, hvor der skulle rettes op på den miserable sæsonstart, men det blev mest ved de gode hensigter.

Der blev ikke lagt noget sønderligt pres, men da FC Boldklub heller ikke havde det store at skyde med, blev det indledningsvist en åben slagudveksling. Alle spillere led i varmen, og der blev ikke skabt de helt åbne chancer. Derfor gik vi til pausen uden mål.

Det var tydeligt, at de tømmermændsramte Giganter var svært påvirkede af den tørre varme på Kløvermarken. Benal-koncerten fra aftenen før trak også sine tydelige spor. Især hos Daniel Bøhlers, der i pausen måtte forlade banen for at søge mod toilettet. Her blev han siddende i 20 minutter, og det skulle vise sig at blive fatal.

Daniel Bøhlers havde nemlig gemt kameraet væk, og derfor kunne Frederik Nihøj ikke finde det frem, da Giganterne – efter at været kommet bagud 1-0 – havde en af de situationer, hvor vi altid scorer. Hjørnesparket.

Mucke forsøgte at få hjørnesparket udsat, indtil Daniel Bøhlers var vendt tilbage fra den latrinære verden, så kameraet kunne forevige øjeblikket. Men så længe havde dommeren ikke tid til at vente. Han satte spillet i gang, og øjeblikket efter blæste Frederik Arnt en bold ind i hovedet på Nielsen, der ved forreste stolpe kunne heade Giganterne på 1-1.

Desværre blev det smukke mål ikke filmet, men da Daniel Bøhlers midtvejs i anden halvleg atter var at finde på sidelinjen efter at have tømt kroppen for de sidste rester af Gajol-shots og kartoffelsalat, kunne han med tilfredshed notere sig, at Giganterne var godt med i kampen.

Det holdt dog ikke længe. Nielsen og D fjumrede i feltet og fik ikke clearet bolden ordentligt. 2-1 til FC Boldklub. Kort tid efter var den gal igen, og Giganterne kom bagud 3-1.

Vi skulle derfor op og presse, men tanken var tømt hos Giganterne, der aldrig for alvor formåede at true FC Boldklub. Og så alligevel. For med et minut igen reducerede Arnt med et tungt drøn fra spids vinkel, og derfor kastede Giganterne alt frem til sidst. Det lykkedes dog ikke at få det livgivende tredje mål, og derfor endte det med et nederlag på 3-2 til en endnu af konkurrenterne i bunden.

Los Gigantos er efter fem kampe noteret for tre point og en målscore på 8-16.

Nielsen

Los Gigantos vs. Wedemboys FC

14. Maj 2018 - kl. 17.15 - Valby Idrætspark

Dette var en kamp hvor kun 2 spillere skal nævnes. Den ene var vores keeper Daniel Bøhlers aka manuel neuer. Bøllemissen viste hvilken plads han skal spille på. Han viste tegn på klasse vi sjældent har set i den røde trøje. Flere feberredninger blev hevet op af hatten. Derudover viste missen særdeles god behandling af bolden med fødderne og han dirigerede sit forsvar så ingen var i tvivl om deres placering på banen!

Den anden var Mikkel A som scorede 4 mål og var kampens helt store spiller.

Han gjorde simpelthen hvad det passede.

Første mål er efter lidt forvirring lander foran Mikkel det halvflugter bolden i mål. Andet mål, er en lang bold Mikkel laver en kattepote tæmning tager et træk uden om keeper og lægger den roligt ind 😉3 mål Thomse kommer fri på kanten ligger en flad bold ind til Mikkel de laver et lille tip og keeper og i mål 🙂4 og sidste mål kommer undertegnet fri på kanten smider den ind i fødder på Mikkel a, der misser første chance men er hurtig og bolden som en sabel Tiger og banker den i kassen:)

Håber vi får en kanon fest til jul, for det her referat har da hevet lidt penge i bødekassen:)

MVH

STORSPONSOR

ARNT

Los Gigantos – AlkenRy United

Maj 2018 - kl.19.35 - Valby Idrætspark

Denne kamp var håbløs og beskrives bedst og mest fyldestgørende med et haiku digt:

Maj 2018 - kl.17.15 – Valby Idrætspark

Vi havde på denne smukke dag lidt arrogant valgt kun at tage en enkel udskifter med. Men er mere nødvendigt, når man stiller med en prægtig opstilling bestående af Niclas, Mücke, Niller, Sponne, Søren Bølle, Rasser og Strass? Svaret er ja. Eftertrykkeligt ja!

Vi har ikke været på banen ret længe, før Guldregn laver deres første kasse. Jeg kan ikke huske den, men antager at det skyldes dårlig spil fra vores side. Det er der nok relativ stor sandsynlighed for. Guldregns målmaskine forsatte hele første halvleg, og vi kunne gå til pause nede 5-0.

Anden halvleg fik vi lidt stoppet syndfloden af mål. Det er ikke til at sige, om det var af egen kraft eller om Guldregn bare viste lidt medlidenhed. Men vi nøjedes med at inkassere 2 m ål i anden halvleg, således at kampen sluttede 7-0. Det er jo ikke et historisk nederlag for os, da vi før har leveret gennemført horrible præstationer. Men den her hører til blandt de kampe, man ville ønske man kunne glemme.

Man kan tænke over, at vi kun havde tabt 3-0, hvis vi ikke var mødt op. Vi var altså over dobbelt så dårlige, som et hold, som slet ikke er der. Det siger noget skræmmende om niveauet. Den sportslige fremtid for Los Gigantos ser dyster ud.

Strass

VEPI vs. Los Gigantos

Juni 2018 - kl.19.35 – Valby Idrætspark- VEPI vs. Los Gigantos

Det var en ulmende spillertrup, som mødte op til dagens kamp. Med hvad der tegner til, at blive den dårligste sæsonstart i meget lang tid, er trænersædet begyndt at brænde under det allerede splittet trænerteam. En forholdsvis passiv sportschef har forsøgt, at forslå taktiske ændringer, men har ikke formået at tvinge sin spillefilosofi igennem. Samtidig forholder bestyrelsen med formanden i spidsen sig tavse.

Det var derfor forventet, at dagens kamp mod topholdet VEPI vil resultere i endnu et nederlag. Jeg vil dog allerede afsløre overfor den spændte læser, at det også være tilfældet i dagens kamp, men.. For der var et stort men. Med en kommunikativ og positiv snakkende trænerduo bestående af Mucke og Søren fik de formået, at indpiske gejst og entusiasme i spillertruppen. Måske en kommende ny trænerduo? Til kamp var: Sponne, D, Nielsen, Jeppe, Bøhle, Niklas, Niko, ”Piruetten” aka Strass, Thomse og Rasser.

Sæsonen tro kom Los Gigantos hurtig bagud på et flot opspil fra VEPI. Bolden bliver spillet frem på den forreste mand, som flot med brystet får lagt bolden an til en fremadstormende VEPI-spiller, der sikkert sender den forbi en ellers godt spillende Bøhle i målet. Los Gigantos forsøgte herefter, at rykke spillet frem på banen og havde flere gode elementer. Klassisk Los Gigantos var det dog en fejlaflevering i de bagerste rækker, som gav muligheden for VEPI til, at score til 2-0. Og det gjorde de.

I pausen viste trænerduoen deres evner. For noget må de havde gjort rigtigt! Det var et helt forandret Los Gigantos hold, som trådte ind på banen. Godt hjulpet på vej af et gul kort til VEPI overtog Los Gigantos fuldstændig boldovertaget i hele 2. halvleg. Midt i 2. halvleg førte en flot dribling fra Niklas til en aflevering til Rasmus på kanten. Med godt overblik fandt Rasmus en velspillende Sponne, der noget overraskende brugte sin venstre inderside til, at score til 1-2.

Herefter fulgte et massivt Los Gigantos pres, hvor der var flere gode muligheder. Størst af alle må nok tilskrives den kære Strassman. I en 3 mod 1 situation spiller Rasmus flot Strassman helt fri. Det kræver blot en blød inderside og så er der udlignet. Her følger dog et eksemplarisk og forskningsværdigt skudforsøg; hvor der svajes godt i ryggen, kigges mod himlen, rammer forbi bolden og laver en flot piruet, der ville gøre Nikolaj Hübbe våd i trussen.

Efter denne opvisning fulgte et flot pres, hvor Los Gigantos satsede alt og i den omgang også måtte indkassere endnu en scoring til slutresultatet 1-3. Dog en kamp, hvor Los Gigantos bevidst at de kan, når de vil. Måske sæsonen alligevel kan reddes?

/Sponne

Los Gigantos vs. MMF

Juni 2018 - kl.19.10 – Valby Idrætspark

Det var blevet søndag, og Giganterne var igen blevet kaldt til kamp i Valby. Denne gang dog på en afsidesliggende bred kunstgræsbane og dermed væk fra de vante rammer som Los Gigantos ellers har klaret sig så elendigt i første halvdel af sæsonen. Med til kamp var 6 meget ramte Giganter, som dagen, aftenen og natten i forvejen havde fejret den danske sejr over Peru i VM-gruppespillet, med et regulært snapsehelvede, samt to knivskarpe og friske spillere i form af Arnt og Rasser. De førstnævnte seks bestod af Søren, Morten D., Jeppe, Mücke, Shorty og Hørup.

Kampen startede jævnbyrdigt med begge hold en del på bolden. Los Gigantos havde tidligt et par gode opspil, som dog ikke førte til afslutninger. Derimod skete det som bare ikke må ske, efter ca. 5 minutters spil. Rasser laver en fejlaflevering tilbage i banen, som sigter mod Thomse som i dagens anledning startede i forsvaret grundet en sen fremmødt Morten D.. Afleveringen bliver opsnappet af en MMF spiller, som alene med Søren let kan prikke bolden i mål til 0-1.

0-2 skulle det også blive kort tid efter på et flot langskud. Alle de røde på banen var klar over, at dette resultat var misvisende, men på baggrund af de kodyle tømmermænd hos giganterne, var der mange der hang med hovedet og forudså en regulær ydmygelse. Dette ville Jeppe og Thomse do anderledes. I et forsøg på at satse og få sat mål på tavlen, rykkede Jeppe for en kort stund med frem. Dette så Rasser, som med en smuk aflevering spiller ham fri på venstrekanten. Her spiller Jeppe ikke tiden og smider en regulær sukkerbold med VENSTRE ind til Thomse som i en og samme bevægelse tæmmer bolden udenfor feltet og hakker tørt på mål til 1-2. Fremragende kasse! Denne stilling hold til pausen og Giganterne havde nu håbet tilbage!

Kort inden i 2. halvleg vil Jeppe igen lege med fremad banen. Dette ser Rasser, som flot spiller ham fri i dybden så der ikke er andet for end at triller bolden roligt forbi en fremstormende målmand. 2-2 og der var nu for alvor liv i kampen igen.

Kort tid efter er den tidligere nævnte trekløver igen på spil. Jeppe erobrer bolden i egne rækker og spiller Thomse fri på midten af banen. Her laver han en rap vending og sender med en hård, flad aflevering Rasser afsted som banker bolden ind til 3-2.

Man kan tale om, om dette mål gjorde Giganterne for selvsikre og fik dem til at hvile på laurbærrene.. I hvert fald gik det hverken eller bedre sådan, at forsvaret bliver presset for langt tilbage på banen hvilket MMF udnytter og skyder bolden ind til 3-3. Kort tid efter får Giganterne halvclearet et hjørnespark som lander i fødderne på en MMF spiller som lige ude for feltet hamrer til bolden. Denne har direkte kurs mod Søren i Los G’s mål, men det vil Jeppe ikke finde sig i. Han hopper frem for at blokere skudet, hvilket resulterer i, at bolden rammer ham i ryggen, bliver rettet af og bringer MMF foran med 3-4. Noget af en dukkert for Giganterne som ellers havde kæmpet bragt i kampens døende minutter.

Da tiden så småt er løbet ud får Giganterne tildelt et hjørnespark som Thomse tager sig af. Rasser, som normalt er at finde omkring forreste stolpe bevæger sig ud fra feltet, men når på vejen lige at hviske til Jeppe: ”Løb mod forreste!”. Og som alle ved, så er man enten ignorant eller retarderet, hvis man ikke gør som sergenten befaler. Bedst som Thomse starter sit tilløb, løber Jeppe som befalet mod forreste stolpe. Indlægget ligger lavt over jorden ved forreste stolpe, hvor Jeppes venstreskøjte igen er på spil. Han retter roligt bolden forbi alle og ind ved bagerste stolpe til slutresultatet 4-4.

Generelt en rigtig lækker kamp under meget vanskelige forhold.

Jeppe

Los Gigantos vs. DD formerly known as BJ

august 2018 - kl.12.20 – Valby Idrætspark

Humøret var højt, og forventningerne var lave, da et Los Gigantos-hold bestående af Dyrnæss, D, Nielsen, Rasser, Niko, Bølle, Niclas, Mücke, Sponne og Lamme Rasser troppede op i Valby Idrætspark søndag formiddag for at spille den første kamp efter sommerpausen. Dagen før havde flere af dagens udvalgte været til Tobys 30-års fødselsdag, så forberedelserne til en sportslig toppræstation var ikke ligefrem optimale. Derudover var der comeback til klubbens 1. keeper, hvis position i løbet af det sidste år er blevet presset fra flere sider. Søndagens kamp satte dog en tyk streg under hierarkiet på målmandsposten.

Nå, men en kamp skulle der jo også spilles. Første halvleg var en noget ensidig affære med Los Gigantos i sædvanlig defensiv udgangsposition. Betondefensiven stod dog godt, og DD kom stort set ikke frem til chancer andet et par langskud. Giganterne havde ikke mange tilbud, men til sidst i første halvleg ender et godt kontraangreb med et skud på stolpen, der havde fortjent bedre. 0-0 ved pausen!

I pausen blev der lagt op til det helt store overraskelsesangreb med fuldbanepres og hele pivtøjet, hvilket skulle effektueres kort inde i anden halvleg. Det blev dog mere ved tanken – i hvert fald set nede fra målet. Det er også svært når modstanderen spiller med to fiskere fremme i angrebet. Dermed kom anden halvlegs start meget til at ligne første halvleg, og ca. 10 min. inde får DD spillet Los G-forsvaret tyndt, og en hel fri angriber kan nemt sparke bolden i mål. Efter målet stillede DD sig lidt længere tilbage på banen, hvilket naturligt gjorde, at Giganterne kom længere frem. Dette medførte enkelte chancer (hårdere kritikere ville måske endda mene 1-2 100%-chancer), men skarpheden manglede desværre. Dybere inde i 2. halvleg bryder DD bolden og får sendt en lang bold op mod en fremadstormende angriber, som med et lykketræf af en first-timer får sendt bolden over i det lange hjørne via stolpen – 0-2!

På trods af flere gode redninger af the comeback-kid (blandt andet én, Sten Grytebust og Gordon Banks ville have sendt misundende blikke), var det ikke nok, og Giganterne måtte gå fra banen med et nederlag på 0-2. Alt i alt en kamp, der bare skal i glemmebogen, og så videre til den næste!

Dyrnæss

Los Gigantos – IF Copenhagen

August 2018 - kl. 11.00 - Valby Idrætspark

Med til kamp var Søren på mål, Nielsen, Jeppe, Rasser, Shorty, Niko, Mikkel, Mücke, Arnt og Sponpladen.

Dette kampreferat bliver kort og kontant med fokus på kampens helt store detaljer som blev leveret af Jeppe, Søren og modstanderens angribere. Lad os starte med sidstnævnte.

I en meget jævnbyrdig kamp formår IF Copenhagen i midten af første halvleg at spille tiki-taka med Los G’s forsvarspillere. Bolden bliver simpelthen flyttet så hurtigt i mellem angriberne, at ingen af de ellers skarpe forsvarsspillere fra Los Gigantos når at reagere. Som prikken over i’et afslutter Copenhagen seancen med at prikke bolden igennem benene på Søren i målet til stillingen 1-0. Senere i halvlegen afslutter IF Copenhagen endnu et velspillet angreb med en tunnel på Søren til stillingen 2-0.

Anden nævneværdige detalje i kampen tilfalder Jeppe i forsvaret. En høj bold spillet af en Gigant er på vej til at hoppe ud over baglinjen og til hjørne. Dette vil Jeppe dog på ingen måde tillade, så han vælger det eneste fornuftige i denne situation: Et saksespark på egen baglinje for at cleare bolden. Efter min bedste overbevisning rammer Jeppe bolden lige i røven, og redder et hjørnespark. Der bliver i stedet indkast til Copenhagen.

Sidste og vel nok bedste detalje i kampen har Søren æren af. En lang bold hopper hen imod en fremstormende Søren i Los G målet. Bolden hopper så meget at han bliver i tvivl om hvorvidt han skal heade eller sparke til den. Søren vælger dog ingen af disse løsninger, men derimod den sikreste: At tage bolden op i hænderne. Problemet er imidlertid, at Søren står 2-3 meter(!!) uden for feltet. Dette resulterer i et hårdt gult kort og et frispark til modstanderholdet.

Los G taber således en ellers velspillet kamp med 0-2.

På falderebet skal det nævnes, at klubben sportschef for første gang trådte i karakter under kampen. I halvlegen skar han igennem og fik fortalt hvor det taktiske skab skulle stå. Stærkt arbejde og mere af det!

/Jeppe

Los Gigantos vs. FC Boldklub

September 2018 - kl.18.25 - Valby Idrætspark

Deltagende: Nikolaj, Søren, Jeppe, rasser, Bøhlers, Thomse, Niclas, Thomse og undertegnede (Arnt)

Dagen startet jo med en vanvittig dejlig besked. Niclas har sku stået i et flydende landskab af mousakka og friet til Christina som har sagt ja 👏👏🍾

Kampen er et meget vigtigt opgør, det er i bunden og vi skal væk fra stregen!!

Vi starter med at ligge et højt Press som fungerer ret godt!

Vi kommer på 1-0 ved en af vores famøse dødbolde, et indkast blir kastet som et misil af undertegnet ind på bagerste hvor Nikolaj erceg kommer spurtende og helflugter bolden i kassen. Kort tid efter kommer Thomas wilzcek og undertegnede i contra, Thomas spiller undertegnede helt fri det afslutter første gang i det korte hjørne.

Vi lægger stadig et højt pres hvilket resultere i, at vi er ufokuseret på en dødbold, de slår et præcist hjørnespark og BANG ud af det blå 2-1!

Anden halvleg starter og vi er godt med. Bøhlers sætter en bold hurtigt igang ud til undertegnet som lige afdribler en mand kigger og ser Thomas wilzcek langt nede i dybden, slår en sukkerbold på 20-30 meter som bare blir pillet ned med en kattepote og roligt lagt forbi keeperen!

Vi er ikke færdige og fortsat lægger vi stadig et fuldbanepress hvilket resultere i at undertegnede for snuppet bolden fra forsvarsspilleren afdribler keeper og roligt lægger den ind 😋

Tak for en lækker kamp Boys

Arnt

Los Gigantos vs. AlkenRy United

september 2018 - kl.18.25 - Valby Idrætspark

På årets 72 tyvende sommerdag stod giganterne klar til kamp. Kampen skulle udkæmpes mod AlkenRy United. Et hold i den tunge ende af tabellen sammen med giganterne. Forrige kamp var endt 4-2 til AlkenRy, hvilket giganterne ville hævne til dagens kamp. Træneren havde derfor samlet et slagkraftigt hold bestående af Bølle på kassen i skørt, Søren og Jeppe i forsvaret og en midtbane bestående af Sponne, Rasser, Thomas og Nikolaj. På bænken var der nogle stærke esser i form af Kasper S, Niller i skørt og Arnt.

Giganterne lagde et tungt pres på AlkenRy fra start og kom til mange store chancer. Mange blev dog forspildt, indtil Thomas opsnapper en dårlig aflevering, der hurtigt afleverer den til Rasser, der sætter den sikkert ind.

Dette fik giganterne til at trække sig lidt tilbage. Det gjorde AlkenRy kom bedre med i kampen som fik udlignet til 1-1.

Lige inden pausen vinder giganterne igen bolden højt på banen, og Rasser bliver spillet fri på bagerste stolpe, hvor han sikkert sætter den ind, så giganterne går til pausen foran 2-1.

I 2 halvleg er rollerne i den grad byttet om. AlkenRy presser giganterne hårdt, og Niller kan tydeligvis ikke stå for presset. Han spørger en AlkenRy spiller om han ikke lige vil have en friløber. Han takker jo tak, så Nielsen afleverer den til ham, hvor Bølle er chanceløs også står den 2-2.

Herfra var det indianer fodbold frem og tilbage mellem målene. Giganterne har en chance, der reddes på stregen af en forsvar spiller. AlkenRy løber direkte op i den anden ende og sætter bolden ind, til 3-2. Arnt scorer derefter et brag af et frisparksmål. Derfra er giganterne for presset og AlkenRy får scoret yderligere 2 gange til slut resultatet 5-3.

Det kan lige nævnes at Jeppe igen ofrede sig igen dejligt, og tog endnu engang imod et skud lige nosserne. Dejligt du ofre dig Jeppe. Vil man se første gang Jeppe fik den i nosserne, så klik her

Rasser

Los Gigantos vs. Guldregn

september 2018 - kl. 11.10 - Valby Idrætspark

Ynkeligt, ynkeligt, ynkeligt

Dagens trup: Rasser, D, Arnt, Bøhlers, Niko, Mücke, Sponpladen, Strassmann og Dyrnæss.

Vi springer til kampens femte minut. På dette tidspunkt har Guldregn lige scoret til 3-0, hvorfor det ikke just er positive miner, der figurerer i giganternes ansigter. En hurtig reducering til 1-3 af Frederik Arnt fik skudt lidt håb ind i de rødklædte, men det varede ikke længe før dette håb blev slukket. 1-4 ved pausen.

Anden halvleg er der ikke meget pænt at sige om, og som min mor har lært mig: hvis man ikke har noget pænt at sige, skal man holde sin mund. Jeg vil derfor lade dette være sidste ord.

Kampen sluttede i øvrigt 2-8.